Откривена потресна истина о смрти Шона Конерија

GS
Foto: Instagram

Близак пријатељ легендарног глумца Шона Конерија у новој књизи "Connery, Sean Connery: Before, During, анд After His Most Famous Role" аутора Хербија Џеј Пилата проговорио је о посљедњим данима славног Оскаровца.

Конеријев пријатељ Брендан Линч отркио је да је посјетио глумца непосредно прије смрти, те да се тих тренутака присјећа са великом тугом.

Подсјетимо, први филмски Џејмс Бонд преминуо је у својој кући на Бахамима 31. октобра 2020. у 1.30 ујутру. Имао је 90 година. Наведено је да је умро од "пнеумоније, респираторне инсуфицијенције, старости и атријалне  фибрилације". Но, његова супруга Мишелин признала је да је глумац прије смрти водио и дугу битку са деменцијом.
 
"Како му нимало није било добро, Мишелин ме је замолила да га видим бар кратко на крају. Није желео да се око њега мотају људи које није познавао, па сам ја свратио у посету", цитиран је Линч у горе наведеној књизи.

"Плакао сам јер сам видео ову планину од човека, људско биће монументалних достигнућа, у тако ужасном стању - слабашног (и ментално и физички), неспособног да настави разговор или заврши реченицу. Видети његово тело тако слабо и мањкаво на самом крају... било је веома тужно. Покушали смо да разговарамо. Покушао сам да му кажем шта се дешава у свету спорта, упркос томе што сам знао да он заправо не схвата све", додао је, преноси ЖенаБлиц.

"Ако је неко изгледао као филмска звезда, то је био Шон Конери. Али пред крај, док је био слаб, било га је тешко гледати. Било је тешко то видети", закључио је Пилато, аутор књиге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана