Окановић: Сви треба да баталимо подјеле на Балкану

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД- Гост нове епизоде видео серијала „Танјуг Рефлектор“ био је глумац и продуцент телевизијске серије Ненад Окановић који поручује да сви треба да баталимо подјеле на Балкану.

Окановић је један од протагониста и извршни продуцент телевизијске серије „Сложна браћа, The Next Generation“ која представља, како каже „апдејтовани“ наставак култног тв формата у којем су уживали милиони гледалаца.

„Продуцентски посао сам већ радио у настајању филмова ''Вир'' и ''Отворени кавез'' тако да ми је познато како све то функционише и шта се од мене очекује. Интересантно је да смо организовали кастинг за глумце на којем нисам прошао за главну улогу. То говори о озбиљности цијеле екипе телевизијске серије ''Сложна браћа, Next Generation '' чије је снимање недавно завршено“, казао је Окановић и додаје да је савладао свој его зарад успјеха серије.

Према његовим речима чувени Чорба на волшебан начин остаје жив иако је одлетео у ваздух послије екплозије на самом крају серије „Сложна браћа“.

„Никола Пејаковић игра ''Чорбу'' и у нашој серији и од њега сам за сада добио озбиљан комплимент јер је казао да је продукција серије савршена. 

Редитељ Милорад Милинковић и сценариста Ненад Јанковић, познатији као Неле Карајлић одлучили су и да задрже Нану у новом формату серије. Чорба и Нана су остали чисти и невини у првом формату серије па смо одлучили да преживе“, казао је Окановић.

Како каже глумачка подјела и текст су главни адути серије „Сложна браћа, The Next Generation “.

„Имамо сјајне глумце на сету. Фикиног сина који води кафану игра Марко Гверо. Хрвате играју Наташа Нинковић и Љубомир Савановић,а Србе Андрија Миленковић и Рале Миленковић“, казао је Окановић и додао да је порука цијелог пројекта јесте релаксација односа међу људима и државама на Балкану.

„Имамо млад заљубљен пар у серији на којем ће, надамо се остати будућност. Кеминог сина Мирсада игра Амар Цхоровић, а Маја Чампар у серији оживљава лик српскинеј која је у вези са њим. Њих двоје су заљубљени и не занима их ништа осим тога. Идеја да сви треба да батале поделе на Балкану и јесте главна порука серије“, казао је Окановић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана