Објављен трејлер за нови филм, Бред Пит на мети критика (ВИДЕО)

Б92
Foto: Агенције

Прије неколико дана откривено је да ће се акциони филм са Бредом Питом о Формули 1 звати Ф1, а сада је објављен и први званични трејлер за филм, који ће премијерно бити приказан у лето 2025. године.

У њему Бред Пит игра Сонија Хејса, возача који је морао да се повуче након тешке несреће. Међутим, деценијама након пензионисања, Хејс излази из пензије и са младим возачем се такмичи против најјачих у тиму.

Филмска права откупио је Епл, а за режију филма заслужан је Џозеф Косински, режисер филма "Top Gun: Maverik", који је међу десет најскупљих филмова снимљених у историји. Осим тога, познато је да ће продуценти бити Џери Брукхајмер и седмоструки шампион Ф1 Луис Хамилтон.

Након што је објављен први трејлер, многи људи су имали исти коментар и мисле да је Бред Пит ипак можда престар за ову улогу.

"Бред Пит је најмање дупло старији од просјечног возача Формуле 1", "Знам да је Бред Пит и филм ће бити сјајан, али није ли он мало престар?", "Бред Пит је очигледно Бенџамин Батон у стварности живот", "Само људи из Холивуда би помислили да изаберу лика у шездесетим годинама за возача Формуле 1", "Волим Пита и он је одличан у свему што ради, али је престар за ову улогу", неки су од коментара на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана