Објављен трејлер за филм "Траг дивљачи" Ненада Павловића

Танјуг
Foto: Принтскрин

БЕОГРАД- Послије мало више од годину дана од почетка снимања, у којима је пандемија вируса корона више пута реметила планове, продукцијска кућа “Режим” објавила је трејлер за нови филм "Траг дивљачи", редитеља Ненада Павловића.

Моћника УДБЕ, дисидента самотњака, даму у невољи и амбициозног новинара повезује брутално убиство у измишљеном граду Врановцу у источној Србији 1979. године.

Овај случај потреса југословенску јавност и главни ликови крећу да истраже случај, али ипак свако из сопствених побуда.

Ово је основна линија ове фантастичне приче, коју су маестрално дочарала велика глумачка имена на челу са Радивојем Буквићем, Предрагом Микијем Манојловићем, Милошем Тимотијевићем, Драганом Бјелогрлићем, Надом Шаргин, Миленом Павловић, Миленом Радуловић, Филипом Шоваговићем и другима.

Сценарио за филм "Траг дивљачи" потписује Ненад Павловић, у сарадњи са Ђорђем Милосављевићем и Димитријем Војновим, а настао је по мотивима прозе Живојина Жике Павловића, једног од наших најзначајнијих књижевних и филмских аутора.

Продукцијска кућа "Режим" Милоша Аврамовића овим филмом на посебан начин враћа име Живојина Жике Павловића из заборава, али уједно и филмског правца из ''60-их година - Црни талас, који је оставио велики траг у домаћој кинематографији.

Премијера "Траг дивљачи" очекује се на јесен, а филм је реализован уз подршку Министарства културе и информисања, Филмског центра Србије, Телекома Србије, Покрајинског секретаријата за културу Војводине, као и Потпрограма МЕДИА у оквиру програма Креативна Европа за подстицај развоја европског аудиовизуелног и мултимедијалног сектора.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана