Објављен трејлер за филм “Мегдан: Између воде и ватре”: Ватерполиста у свијету илегалних борби

Р.В.
Објављен трејлер за филм “Мегдан: Између воде и ватре”: Ватерполиста у свијету илегалних борби

БЕОГРАД - Након свјетске премијере на Филмском фестивалу у Напуљу, одакле се вратио са чак двије награде, филм “Мегдан: Између воде и ватре” имаће у четвртак своју регионалну премијеру у оквиру “Опен ер” програма на 30. Сарајево филм фестивалу.

Уочи премијере у Сарајеву, за коју су карте већ распродате, објављен је и званичан трејлер ове акционе драме, чија радња прати живот ватерполисте који се упушта у прљави свијет илегалних борби у кавезима. Некадашња ватерполо звезда Петар (Виктор Савић), сада чувар у ноћном клубу, креће у игру са високим улозима да би спасао свој ватерполо клуб од пропадања. Док рони све дубље у балканско подземље, Петар открива да је линија између побједе и пораза танка.

Глумачку подјелу ове приче чин: Виктор Савић, Енис Бешлагић, Војин Ћетковић, Нина Сеничар, Александар Радојичић, Јована Балашевић, Петар Божовић, Александар Гавранић, Васо Бакочевић, Маја Беровић, Душан Џакић, Благој Веселинов, Ива Крајнц и многи други. Ауторску екипу чине редитељ Тодор Чапканов, аутор сценарија је Алекса Балашевић, док је за музику био задужен Дирк Бросе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана