Објављен трејлер за филм “Марија”: Биографска прича о оперској диви

Р.В.
Објављен трејлер за филм “Марија”: Биографска прича о оперској диви

ЛОС АНЂЕЛЕС - “Нетфликс” је објавио први трејлер за филм “Марија”. У питању је биографска драма о чувеној оперској пјевачици Марији Калас, коју ће играти Анђелина Џоли.

Дугоочекивани и хваљени филм чилеанског редитеља Пабла Ларина премијерно је приказан на овогодишњем Венецијанском филмском фестивалу добивши осмоминутне овације те су са великим разлогом многи критичари Анђелину Џоли и цијелу филмску екипу видјели у трци за “Оскара”. Радња филма прати посљедње године грчког сопрана током седамдесетих, када се повукла у Париз након турбулентног периода у њеном професионалном и приватном животу, који је био непрестано под будним оком јавности.

У трејлеру видимо да ће филм неизоставно обухватити многе блиске односе са људима који су у много чему утицали, како на њен живот тако и на каријеру. Један од најзанимљивијих детаља из њеног живота који ћемо гледати сигурно је однос са контроверзним бизнисменом Аристелом Оназисом, с којим је имала дугогодишњу романсу. Марија Калас важила је за једну од најбољих пјевачица свог времена, која је с великим успјехом наступала на најпознатијим свјетским сценама и имала улоге у дјелима Вердија, Пучинија, Донићетија, Белинија и других оперских великана. Редитељ филма није крио одушевљене што је сарађивао са Анђелином Џоли и што је напокон успио да споји своје личне страсти у овај филм.

- Имати прилику да спојим своје двије најдубље и личне страсти, биоскоп и оперу био је за мене дуго очекивани сан, а учинити ово са Анђелином, која је изузетно храбра и радознала умјетница, заиста је фасцинирајуће и прави поклон за мене - рекао је Ларин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана