Објављен спектакуларан трејлер за филм “Дина: Други дио”

Б. Предојевић
Објављен спектакуларан трејлер за филм “Дина: Други дио”

ЛОС АНЂЕЛЕС - Студио “Варнер” објавио је први трејлер за наставак филма “Дина”, канадског режисера Денија Вилнева који у биоскопе стиже 23. новембра.

Настављајући тамо гдје је филм из 2021. стао, спектакуларни трејлер открива како преживјели насљедник куће Атреид учи више о људима и створењима Аракиса посебно о пјешчаним црвима постајући месијански вођа Слободњака познат као Пол Муадиб. Трејлер приказује тренутак или кључну тачку заплета у роману Френка Херберта и свакој претходној адаптацији  у којем младић сједне на једну од великих звијери из пустиње, пролазећи тест код Слободњака и откривајући даљње назнаке о својој судбини.

Талентовани звјездани тандем Тимоти Шаламе и Зендаја репризирају улоге Пола Атреида и његове слободњачке љубави Чани из првог дијела.

Претходно најављени нови глумци укључују Кристофера Вокена као цара Шадама IV од куће Корино, Флоренсе Пју као цареву кћер принцезу Ирулан, Остина Батлера, који тумачи насљедника куће Харконен крвожедног и амбициозног Фејда Рауту и Леу Седу као грофицу Маргот Фенринг.

Осим нових снага у редовима глумачког ансамбла своје улоге понављају Ребека Фергусон, Џош Бролин, Стелан Скарсгард, Дејв Баутиста, Хавијер Бардем  и други.

Композиторј Ханс Зимер такође се вратио како би направио музику за филм, што је првом дијелу донијело номинацију за Греми 2022. за најбољу музичку подлогу за визуалне медије.

;

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана