Нови трејлер наставка „Дине“ запалио друштвене мреже (ВИДЕО)

Б.П.
Нови трејлер наставка „Дине“ запалио друштвене мреже (ВИДЕО)

ЛОС АНЂЕЛЕС- Студио „Ворнер Брос“ објавио је нови трејлер за филм „Дина: Други дио“ у режији канадског редитеља Денија Вилнева.

Први део „Дине“ освојио је чак шест „Оскара“ и зарадио више од 400 милиона долара широм свијета, а фанови тврде да би други дио могао да надмаши успјех свог претходника.

Вилнев је у претходним интервјуима потврдио да ће „Дина: Други дио“ бити узбудљивији и имати бројне акционе секвенце, што би могло привући ширу публику. У новом трејлеру за филм, који је за 24 часа  скупио више од 3 милиона прегледа, можемо да видимо Пола Атреида, познатог још и као Муад Диб (Тимоти Шаламе) како се уз Фремене и своју љубавницу Чани (Зендеја) бори за планету Аракис.

-Видим све могуће будућности одједном, а у великом броју будућности наши непријатељи превладавају. Али ја видим начин. Постоји узак пут –говори Пол  у једном моменту.

Трејлер приказује и Полове непријатеље: цара Шадама Четвртог (Кристофер Вокен) и нећака барона Харконена Фејд-Рауту Харконена (Остин Батлер). Уз већ наведене звијезде, глумачку поставу другог дела „Дине“ чине Ребека Фергусон, Хавиер Бардем, Флоренс Пју, Леа Сејду и Дејв Батиста.

Многи су фанови на друштвеним мрежама писали да је ово најбољи трејлер до сада и да „Варнер“. не би требало да избацује нове трејлере све до премијере филма.

„Онај кадар с три пјешчана црва је нешто најљепше што сам икада видео. Свиђа ми се и Хансов нови саундтрек“, Овај трејлер одлично продаје романсу, атмосферу и акцију. Мислим да би ово требало да буде последњи трејлер до изласка филма“, „Ово је феноменално“, „Овако изгледају филмови које раде фанови оригиналних дјела“, само су неки од коментара на друштвеним мрежама.

Ако нови наставак Дине буде довољно успјешан, Вилнев је рекао да бисмо могли да добијемо и трећи филм у серијалу, базиран на роману „Месија Дине“, аутора Франка Херберта , који заокружује причу о судбини Пола Атреида.  Познати редитељ недавно је открио да ће сценарио за трећи филм ускоро бити готов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана