Нови "Терминатор" стиже 29. августа

Б. П.
Нови "Терминатор" стиже 29. августа

ЛОС АНЂЕЛЕС - Стриминг див "Нетфликс" након што је објавио први трејлер одредио је и званични датум премијере своје анимиране серије "Терминатор Зиро".

У трејлеру смо могли видјети научника Малкома Лија и његову дјецу како се суочавају са апокалипсом, прије него што дође путник кроз вријеме.

Наравно, у питању је жена из будућности, тачније из 2022. године, која се враћа у 1997. како би спријечила вјештачку интелигенцију "Скајнет" да оконча постојање човјечанства. Гласове ликовима позајмљују Андре Холанд, Тимоти Олифант, Розарио Досон, Ен Дауд и Соноја Мизуно, а анимација дјелује заиста импресивно.

Ухваћена између будућности и прошлости жена војник послата је кроз вријеме да промијени судбину човјечанства. Проналази научника који ради на новом систему вјештачке интелигенције који би требало да се такмичи са нападом "Скајнета", гласи званична најава серије. Серија "Терминатор Зиро" је 10. дио ове чувене франшизе, која до сада обухвата шест филмова, играну серију "Хронике Саре Конор" и двије неуспјешне стриминг серије. "Нетфликсов" аниме имаће осам епизода, а на стриминг долази премијерно 29. августа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана