Нови филм о Џејмсу Бонду оборио рекорд првог викенда приказивања у Великој Британији

срна
Foto: Илустрација

ЛОНДОН -Последњи наставак серијала о британском агенту Џејмсу Бонду са Данијелом Крејгом у главној улози постигао је највећи успјех током првог викенда приказивања у Великој Британији од свих 007 филмова.

Крејгов пети наступ као агент 007 зарадио је 21 милион фунти између петка и недјеље. "Нема времена за умирање" тако је премашио "Скајфол" који је првог викенда зарадио 20,2 милиона фунти и "Спектру", који је зарадио 19,8 милиона. Ти филмови налазе се на другом и трећем мјесту британске топ листе филмова свих времена. Многи се у индустрији надају да ће овај филм покренути благајне након затварања биоскопа током пандемије.

Филм "Нема времена за умирање" режирао је амерички режисер Кари Џоџи Фукунага (Царy Јоји Фукунага), а осим Крејга у филму играју и Леа Сејду, Рами Малек и Лашана Лич. Већина критичара похвалила је филм, а многи су дали критике са пет звјездица након свечане премијере у Ројал Алберт Холу у Лондону.

Међутим, има и сугестија да филм није оправдао 163-минутно трајање. Филм ће "прећи" Атлантик 8. октобра. У биоскопима Француске, Кине, Русије и Аустралије појавиће се касније током октобра и у новембру.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана