Нове епизоде серије “Тајне винове лозе” настају у Београду: Наставак борбе за љубав и породицу

Миланка Митрић/агенције
Нове епизоде серије “Тајне винове лозе” настају у Београду: Наставак борбе за љубав и породицу

БЕОГРАД - Серија “Тајне винове лозе” била је једна од најгледанијих серија на Радио-телевизији Србије, како преноси портал ове телевизије, а у Београду тренутно траје снимање њеног наставка.

Ова серија пратила је причу Вука и Вере, које су глумили Војин Ћетковић и Слобода Мићаловић, који ће, како наводе аутори и глумци серије, и даље покушати да се боре за своју љубав. У другој сезони, нови лик у серији, којег ће да тумачи Никола Којо, покушаће да их раздвоји.

- Има доста заплета, доста догађаја. Мислим да има и доста занимљивих обрта и развоја ликова и односа. Мењају се позиције, мењају се ствари и у бизнис и на емотивним плановима јунака - каже глумица Милица Зарић.

Глумац Војин Ћетковић, који игра Вука, навео је да је серија вјероватно добро прихваћена код публике, јер се бави породицом.

- Њих је највише привукло то што се после неког времена појавила породична серија која није третирала одређене слојеве људи или групе, неке интересне сфере, него се просто бавила двема породицама - истиче Ћетковић, који је додао да ће се неким јунацима десити невјероватне ствари, те да су неизвјесност и ишчекивање главно због чега публика остаје везана за мале екране.

Глумица Слобода Мићаловић, која глуми Веру, навела је да је њој рад на другој сезони неког пројекта увијек тежи.

- Мени је друга сезона увек захтевнија. Друга, трећа, четврта, шта год да сам радила по сезонама. Зато што када је прва сезона публика не зна шта да очекује, нити ми знамо како ће то да прође. Сигурно да постоји, што се мене лично тиче, једна доза притиска и одговорности - наводи она.

Глумица Анита Манчић рекла да је гледаоцима у Србији недостајала баш оваква серија.

- Одавно нису гледали нешто тако питко, лагано, пристојно, културно. Претпостављам да им недостаје нешто тако и нешто што није агресивно, нешто што негује неке породичне вредности – наводи она.

Снимање друге сезоне почело је прије 15 дана и трајаће до октобра. Серија је рађена према сценарију Мирјане Бобић Мојсиловић, Иве Митровић и Марка Поповића. Као режисери на пројекту раде Ана Марија Роси, Горчин Стојановић, Марко Глушич, Дејан Караклајић, Марко Манојловић и Коста Ђорђевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана