Нова сезона Игре пријестола: Формирају се нови савези

Агенције
Нова сезона Игре пријестола: Формирају се нови савези

На сајту "Посматрачи на зиду" процуриле су информације о могућм савезима и обртима у предстојећој седмој сезони "Игре Пријестола". У даљем тексту могући су спојлери.

До сада су се спојлери седме сезоне серије "Игра пријестола" односили само на локацију снимања, али су се прочуле и неке информације о могућим савезима.

"Посматрачи на зиду", званичнан сајт серије који објављује најновије вијести и информације, пише да ће се у седмој сезони Еурон Грејџој удружити са краљицом Серсеи.

"Изгледа да је у току значајна година за Еурона – чули смо да ће се у седмој сезони удружити са краљицом Серсеи. Чули смо и да ће Еурон средити бар једну од Змија из песка", пише на сајту.

"Овај савез је донекле и био очекиван, дијелом зато што Еуронова тактика да завиједе краљицу Денерис неће бити успјешна, а дијелом зато што су и Серсеи и Еурон злоће, па би сарадња између њих двоје била логичан слијед догађаја."

Сајт открива и да је у току снимање сцена са Јаром и Грејџојем и великом борбом на мору. Изгледа да ће стриц Еурон успјети да их растави и зароби неког од њих двоје.

"Не би изненадило да Теон опет постане заробљеник у најгорим мукама, али би то заиста било веома брутално и "већ виђено."

Већина предвиђања врти се око тога да ће Еурон да зароби Јару, а да ће Теон добити прилику да скупи храброст и поврати Грејџој кућу, како би ослободио своју сестру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана