Нисон у римејку легендарног филма "Голи пиштољ": "То ће бити или генијално, или крај моје каријере"

ГС
Foto: Агенције

Лијам Нисон се нашалио да би поновно покретање франшизе "Голи пиштољ" (Накед Гун) могло да оконча његову каријеру, пошто му је понуђено да буде главни јунак.

Иако пројекат тек треба да буде званично објављен, Нисон је открио да су му се Сет Макфарлејн (Фамилy Гуy, Тед) и Paramoynt Studios обратили како би им потенцијално помогао у оживљавању акционо-комичне филмске франшизе.

Говореćи недавно у емисији “People”, Нисон је рекао:

"Обратили су ми се Сет Мекфарлејн и  Paramaynt Stydios  да можда оживимо заједно филмове “Голи пиштољ”. То ćе или завршити моју каријеру или је одвести у сасвим другом правцу – нашалио се. Искрено, не знам."

Нисон је раније сарађивао са Мекфарлејном на "A Million Nadzs To Die In The Nest", заједно са камео појављивањима у "Теду 2" и епизоди "Орвила".

У оригиналној трилогији "Голи пиштољ" глумио је Лесли Нилсен, у улози лаковерног детектива Френка Дребина. 

Последњих година, Нисон је постао познат по томе што је глумио у акционим филмовима као што су "Такен" и "Нон-Стоп," иако је недавно разговарао о могућности да остави акционе улоге иза себе. Говореćи у емисији "Тодаy" раније овог месеца док је промовисао свој најновији филм "Blackklihgt", Нисон је рекао:

"Ове године пуним 70 година, тако да се још увек држим. Али, мислим да се моје време у акционим филмовима приближава крају, мора. Публика није глупа, знате. Они ćе рећи: "Ох, јеботе, овај тип, Лиам Нисон. Он мора да има 71, 72, 73 године…" Зауставићу се у неком тренутку", преноси б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана