Николас Кејџ је нови Спајдермен

ГС
Foto: Агенције

Николас Кејџ је најновија холивудска звијезда која ће глумити суперхероја Спајдермена у играној адаптацији популарних Марвелових стрипова, преноси Пеопле

Кејџ ће у играној ноар серији,  иза које стоје МГМ+ и Амазонов стреаминг сервис Прајм Видео, глумити старију верзију легендарног суперхероја. Серија се темељи на стриповима Спајдер-Мен Ноир.

Радња серије смјештена је у 1930-е и прати остарелог приватног детектива којем је срећа окренула леђа. Детектива прогони његова прошлост и раздобље када је био једини суперхерој у Њујорку.

Серију ће режирати Хари Брадбир, добитник Емија, којег најбоље знамо по серијама Флеабаг и Киллинг Еве. Извршни продуценти серије су Орен Узиел и Стив Лајтфут, пише Б92.

"Изузетно таленотвани Николас Кејџ идеалан је избор за нашег новог суперхероја, а искусни продукцијски тим који чине Фил Лорд, Кристофер Милер, Ејми Паскал и невјероватни тим из Сонија посвећен је проширењу ове франшизе на највјернији начин", изјавио је Вернон Сандерс из Амазона МГМ-а.

Кејџ је 2018. године позајмио глас анимираној верзији Спајдер-Мен Ноара у популарном филму Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Уз ноар, познати оскаровац тренутно ради на психолошком трилеру The Surfer, хорору Longlegs и адаптацији романа The Gunslinger, који је написао Стивен Кинг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана