Никола Ђуричко осваја Холивуд, од "Кенгура" до “Стрејнџер Тингса“

ГС
Foto: Архива

Добио улогу и у новој сезони серије „Stranger Things“, која је једна од најпопуларнијих серија у САД.

Глумац Никола Ђуричко одселио је 2019. године у Лос Анђелес с намјером да тамо окуша пословну срећу. Почетком 2020. године, откривено је да је Никола Ђуричко добио улогу у популарној серији “Stranger Things”, која је једна од најгледанијих на Нетфликсу. Креатори серије поврдили су да стиже и четврта сезона која ће бити подијељена у два дијела, први дио стиже 27. маја, а други 1. јула.

Ђуричко је добио улогу и у новој сезони серије „ Stranger Things “, која је једна од најпопуларнијих серија у САД.

Ђуричко је у Србији и у региону имао бројне улоге. Као дјечак постао је звијезда ТВ екрана. Његова прва велика улога, која га је винула у звијезде била је улога Кенгура у филму "Кад порастем бићу Кенгур".

Најава за нову сезону серије " Stranger Things " укључивала је још неколико детаља осим датума објављивања, укључујући и чињеницу да ће пета сезона бити посљедња, али и информацију да то неће бити посљедња прича из "Stranger Things "свијета".

Четврта сезона укључује „девет сценарија“ и највећа је и најдужа сезона до сада, што је један од разлога зашто су је креатори серије подијелили на два дела. Ипак, једна ствар и даље није споменута, а то је колико ће тачно епизода бити у сваком дијелу сезоне.

"Има још много узбудљивих прича о свијету " Stranger Thingsа", нове мистерије, нове авантуре, нови неочекивани хероји", рекли су креатори серије за стране медије.

Крајем прошле године, Ђуричко је објавио фотографију са полароид апарата усликаног за вријеме тестирања гардеробе, фризуре и шминке за његов лик у поменутој серији, преноси Аваз.

- Спремите се да упознате Јурија. Он воли лоше шале, хладан кеш и хрскави бутер од кикирикија, написао је уз објаву Ђуричко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана