Нико неће Афлека за Бетмена

Танјуг
Нико неће Афлека за Бетмена

Лос Aнђелес - Избор глумца Бена Афлека да се нађе у улози Бетмена након Кристијана Бејла изазвао је негодовања код многих фанова овог стрип и филмског јунака, који су покренули многобројне петиције на друштвеним мрежама и интернет сајтовима да се кастинг за улогу понови, преноси Танјуг.

Студио “Ворнер брос” саопштио је у четвртак да ће Афлек бити сљедећи Брус Вејн/Бетмен.

Афлек ће као Бетмен дебитовати 2015. године у наставку филма “Човјек од челика” гдје ће се, први пут, Супермен и Мрачни витез сукобити, а кога ће режирати Зек Снајдер.

Супермена ће играти британски глумац Хенри Кавил.

У улози Бетмена до сад су били Мајкл Китон, Вал Килмер, Џорџ Клуни и Кристијан Бејл.

Фанови нису задовољни избором Афлека и са више од 20.000 потписа на сајту цханге.орг позивају студио “Ворнер” да замјени 41-годишњег глумца.

- Његове глумачке способности нису ни близу да би дочарао лик Бруса Вејна. Он није изграђен нити је за улогу Бетмена - наводи се у петицији.

“Он није ни близу акционој звезди. Молимо вас нађите неког другог”.

На “Твитеру” су главни хаш тагови “БољиБетменНегоБенАфлек”. Многи су почели да предлажу разно-разне глумце од Џоша Бролина до Мета Дејмона, а у свему томе нашло се и име Мерил Стрип.

Неки су пак бранили овај избор, укључујући професора психологије и аутора књиге “Бетмен и психологија: Мрачни и олујни витез” Тревиса Ленглеја.

- Само се сетите онога “Мајкл Китон не може да игра Бетмена”, “Хит Леџер не може да игра Џокера”, “Ен Хатавеј не може да игра Жену мачку” - написао је он на “Твитеру”, мислећи на претходне кастигне за улоге у филмовима о Бетмену.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана