(Не)инсценирани инцидент на додјели „Оскара“: Вил Смит ударио Криса Рока

Агенције
(Не)инсценирани инцидент на додјели „Оскара“: Вил Смит ударио Криса Рока

ЛОС АНЂЕЛЕС - Церемонију додјеле „Оскара“ обиљежио је и инцидент у којем је глумац Вил Смит ошамарио глумца Криса Рока, који је био презентер.

Крис Рок је поменуо Смитову супругу на сцени Долби театра, а Смит га је потом ошамарио. Гледаоци су остали у недоумици да ли је инцидент дио сценарија цијелог догађаја.

Позивајући се на обријану фризуру Смитове супруге Џејде Шинкет Смит, Рок је рекао: „Џејда, једва чекам 'Ги Јане 2'.“ Његова шала се односила на филм из 1997. године, у којем је Деми Мур играла главну улогу и за коју је обријала главу, пише „Гардијан“.

Џејда Пинкет Смит је раније објаснила да је губитак косе посљедица дугогодишње алопеције.

Смит је изашао на бину и изгледао као да је ударио Рока прије него што се вратио на своје мјесто и викнуо: „Држи име моје жене подаље од својих... уста.“

Смит се касније извинио док је држао свој говор за најбољег глумца.

-Желим да се извиним Академији. Желим да се извиним свим мојим колегама кандидатим. Умјетност имитира живот. Изгледам као луди отац, баш као што су рекли за Ричада Вилијамса. Али љубав ће вас натјерати да радите луде ствари – рекао је Смит.

Рок је изгледао шокирано непосредно након инцидента са Смитом, рекавши публици: „То је била највећа ноћ у историји телевизије.“

Потом је уручио награду за најбољи документарни филм, због чега је изашао на сцену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана