Наставља се инвазија суперхероја

Б. П.
Наставља се инвазија суперхероја

САН ДИЈЕГО - На актуелном “Комик-кону”, који се одржава у Сан Дијегу, студио “Марвел” и компанија “Дизни” најавили су читав низ филмова и серија овог студија, познатих и као из фазе четврта, пета и шеста “Марвеловог” кинематографског универзума.

Пројектима сарадње “Дизни/Марвел” не назире се крај, па је представљен први трејлер филма “Црни пантер: Ваканда заувијек”, посљедњег филма из четврте фазе, који стиже 11. новембра. Потом су представљени филмови “Човјек Мрав и Оса: Квантоманија”, који ће започети пету фазу премијером 17. фебруара 2023,  након чега слиједе “Чувари галаксије 3” у мају 2023, те “Капетан Америка: Нови свјетски поредак” 5. марта 2024. године. Дотакнута је и шеста фаза, која тренутно има само три филма у продукцији, од поновног покретања “Фантастичне четворке” 8. новембра 2024. до филмова “Осветници : Династија Канг” 2. маја 2025. и осветници - Тајни ратови” 7. новембра 2025. године. Такође, најављен је и потпуно нови филмски пројекат  “Марвелс”, који је заказан за 28. јул 2023, те римејк култне вампирске приче “Блејд” и филм “Громови”, који је најављен као “Одред самоубица” у варијанти “Марвела”.

Најављене су и серије које ће бити емитоване на стриминг сервису “Дизни+” и то: “Она Хулк: Адвокат” (17. август 2022), “Тајна Инвазија”, “Ехо”, друга сезона “Локија”, “Гвоздено срце”, “Агата” и “Дардевил: поново рођен”. До сада је представљено укупно 17 пројеката, а то је само дио новог материјала који ће у сљедеће три године преплавити биоскопе и стриминг под заштитним знаком “Марвела”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана