Најишчекиванији филмови у 2023., за њих ће се тражити карта више

ГС
Foto: Илустрација

Након пандемије која је многе од нас лишила одласка у биоскоп, веселимо се импресивним и хваљеним филмским насловима чија је премијера најављена у години која је пред нама.

A Man Called Otto (јануар)

Мрзовољни удовац Ото Андерсон (Том Хенкс) није одушевљен веселом породицом која се доселила у његову улицу. Ипак, иако присиљен, он почиње да проводи време са новом комшиницом Марисол (Мариана Тревињо), те самим тим полако ствара ново пријатељство које ће му потпуно преокренути живот.

Empire of Light  (јануар)

Радња ове романтичне драме одвија се у енглеском градићу, 80-их година прошлог вијека. Филм у којој главну улогу игра Оливија Колман говори о снази људске повезаности у турбулентним временима. Будите сигурни да нећете остати равнодушни током гледања филма. Сузе су загарантоване.

Chevalier (април)

Радња филма усредсређена је на виолончелисту рођеног на Карибима, којег је обожавала Марија Антоанета. У питању је биографски филм Стивена Вилијамса, у којем Келвин Харисон млађи глуми музичког виртуоза.

The Little Mermaid (мај)

Дугоишчекивани акцијски римејк Роба Маршала угостиће Хале Бери као Ариел, Мелису Макарти као Урсулу, Хавиера Бардема као краља Тритона и Авквафину, уз спектакуларне визуале и нове пјесме за култну причу о малој сирени.

Asteroid City (јун)

Марго Роби, Скарлет Џохансон, Тилда Синтон и Том Хенкс само су неке од икона које се, као еклектична дружина родитеља и ученика, окупљају у пустињи на конвенцији посматрања звијезда 50-их година прошлог вијека.

Oppenheimer (јул)

Пратимо теоријског физичара Ј. Роберта Опенхајмера (Килијам Марфи) у узбудљивој драми Кристофера Нолана о стварању атомске бомбе. Кадар са њим дијеле сви глумци са А-листе, од Флоренс Пју и Емили Блант до Мета Дејмона и Гарија Олдмана.

Barbie (јул)

Након што је избачена из Барбиленда јер није у потпуности савршена, Барби одлази у свијет људи како би пронашла истинску срећу. Морамо ли уопште споменути да главне улоге играју Маргот Роби и Рајан Гослинг?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана