Моника Белучи сутра стиже у Требиње

medio.rs
Моника Белучи сутра стиже у Требиње

Требиње - Славна глумица Моника Белучи сутра

- Моника Белучи стиже у понедељак у Требиње. У Београд неће долазити, рекла је Дуња Кустурица која је са својим оцем Емиром написала сценарио за филм „Љубав и рат”.

Глумица није имала никакве посебне захтјеве. Она је већ сарађивала са Кустурицом и највише је занима снимање филма, а не смјештај.

Са својом фризерком и шминкером биће смјештена у хотелу „Платани” у Требињу. У истом хотелу биће смјештен и остатак филмске екипе.

Ријеч је о хотелу који се налази на сјајном мјесту, а који је својом љепотом опчинио и Здравка Шотру, који је управо у њему снимао бројне сцене у „Рањеном орлу”.

Глумица ће одмах по доласку добити и своје чланове обезбјеђења, људе који су били уз њу и на Кустендорфу.

Очекује се да је на сету посјети и породица, односно супруг Винсент Касел са кћеркама, али датум њиховог доласка још није потврђен.

Емир Кустурица ће режирати филм и тумачити главну мушку улогу. Филм ће бити састављен из три приче.

Прва прича говори о војнику у једној земљи, у једном рату, чији је задатак да у селу набавља млијеко и на магарцу га допрема до својих сабораца.

У другој причи говори се о жени која је војнику давала млијеко. Она је требало да се уда, али на свадбу упада противничка војска и убија све сватове и госте.

У трећој причи бивши војник је пустињак и монах...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана