Михалков: Тешко да неко заузме мјесто славног конерија

Срна
Михалков: Тешко да неко заузме мјесто славног конерија

МОСКВА - Руски режисер Никита Михалков изјавио је да је британски глумац Шон Конери био племенити аристократа и демократа, интересовао га је свет који га је окруживао, за разлику од многих звијезда које не занима ништа осим њих самих.


“Шон Конери је глумац апсолутно највише класе енглеске школе, у свим улогама, чак и у блокбастерима, увијек је био вјеран себи. То је мајсторство, сјајан смисао за хумор и самоиронија. Глумио сам са њим у филму 'Црвени шатор', нисмо били заједно у кадру, али сам га видио на дјелу и највише ме је изненадило то што се поред њега нисте осјећали као поред звијезде”, рекао је Михалков за “Спутњик”.

Он је оцијенио да ће бити тешко да неко заузме мјесто Конерија, исто као и мјесто Марлона Бранда, Грегорија Пека, Хенрија Фонде или Питера О'Тула.

Прослављени глумац Шон Конери преминуо је данас у 90. години. ​Играо је у седам филмова о Џејмсу Бонду, а остварио је зажаене улоге и у филмовима “Несаломиви”, “Име руже”, “Лов на Црвени октобар”, “Посљедњи крсташки поход”...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана