Мел Гибсон се срео са новим “Побjешњељим Максом”

Танјуг
Мел Гибсон се срео са новим “Побjешњељим Максом”

Мел Гибсон, прослављени тумач антихероја Макса у серијалу “Побjешњељим Макс”, дошао је у Лос Анђелес на свјетску премијеру “Аутопута бијеса”, првог новог филма са тим ликом послије 30 година, и сликао се с Томом Хардијем, британским глумцем којем је припао незахвални задатак да одигра човјека којег публика и дан данас идентификује са Гибсоном.

Гибсон, Харди и Џорџ Милер, творац сва четири филма у серијалу, позирали су осмијехнути послије премијере, а како преноси британски Дејли мејл, Харди (37) је изјавио да му је сусрет са Гибсоном (59) био “непријатно искуство”.

“Било ми је потребно да упознам Мела, чисто из перспективе младог човјека. Желио сам да дотакнем есенцију претходног Макса и просто кажем 'здраво'“, рекао је Харди, и додао да му је било непријатно да каже: “Ти си Побjешњељи Макс. Ја сам Том Харди, и ја га играм.”

Према Хардијевим ријечима, Гибсон као да се досађивао, и само је казао: “У реду је, друшкане, желим ти срећу”, а потом су сатима причали о свему и свачему.

“Онда је он (Гибсон) назвао мог агента и рекао му: 'Мислим да си нашао неког ко је луђи од мене”, испричао је Харди а преноси Дејли мејл.

Свечана премијера новог Побjешњелог Макса заказана је за 14. мај на Канском фестивалу.

На претпремијери у Лос Анђелесу појавила се цијела глумачка екипа “Аутопута бијеса”, укључујући Шарлиз Терон и Хјуа Киза-Бирна, који је у првом “Побjешњелом Максу” (1979) играо вођу мотоциклистичке банде Прстореза а у најновијем опет игра главног негативца - маскираног тиранина Имортана Џоа.

Како је раније најављено, филм “Побjешњељи Макс: Аутопут бијеса”, доноси изнова осмишљен, постапокалиптични свијет из прва три филма, у којем се воде борбе око преосталих енергената и воде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана