Марго Роби могућа Бонд дјевојка

Приредила: Мирна Пијетловић
Марго Роби могућа Бонд дјевојка

Лос Анђелес - Филмови о Џејмсу Бонду привлаче пажњу публике широм свијета, а љубитеље ове култне франшизе веома интересује која ће глумица бити сљедећа Бонд дјевојка.

Радозналост се пренијела и у кладионице, гдје су поједине глумице стекле одличне позиције. Према кладионици "Paddy Power" глумица Марго Роби је на водећем мјесту, а послије ње највише симпатија освојила је глумица Емили Блант.

Трећа је Емили Ратајковски, док Ема Вотсон прилично заостаје за њима, али је ипак на престижној листи фаталних Бонд дјевојака.

Марго Роби публика памти по улози из филма "Вук са Вол стрита". Њена је каријера у кратком времену експлодирала и претворила плавокосу љепотицу у једну од највећих холивудских звијезда. И поред високих хонорара глумица је недавно признала да је скромна.

- Прилично сам штедљива. Никад не трошим новац да бих одсједала на прекрасним мјестима и никада превише не трошим на станарину. Новац коју сам зарадила на серији "Neighbours" потрошила сам на пут у Америку, школу глуме и језичке вјежбе - рекла је Марго.

Још је неизвјесно ко би могао наслиједити Данијела Крејга, а глумци који су у игри да преузму ту улогу су Том Хидлстон, Идрис Елба, Џејмс Нортон, Ејдан Тарнер и Дејмијан Луис. 
Нови, 25. филм о Бонду требало би да буде премијерно приказан 2018. године, а публика ће до тада с нестрпљењем чекати нове вијести, али и фотографије са снимања.

Претходни наставак почео је са тајанственом поруком због које тајни агент креће у авантуру разоткривања злокобне организације "Спектар". Док се истовремено М бори са политичким снагама како би у животу одржала тајну службу, Бонд се полако пробија кроз многобројне слојеве обмане како би открио застрашујућу истину. Кроз ову филмску авантуру са Бондом публика је отпутовала до Мексика, Рима, Аустрије, Сахаре...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана