Мадона режира филм о себи

GS
Foto: Instagram

У наредних годину дана требало би да почне снимање биографског филма о поп-звијезди Мадони.

Пјевачица је као редитељка и косценаристкиња годинама радила на биографском филму који је први пут најављен 2020., али је због турнеје одложила снимање. Сада британски медији пишу да је звијезда одабрала и глумицу која ће се наћи у главној улози.

Ријеч је о Џулији Гарнер, најпознатијој по улози Рут Лангмор у Нетфликсовој криминалистичкој драмској серији Озарк. Награђивана глумица први пут је укључена у пројекат 2022. године након што је прошла напорну аудицију која је трајала 11 сати.

Међу глумицама које су биле кандидаткиње за улогу су и Синди Свини, Флоренс Пју и Ема Лард.

Након турнеје се фокусирала на филм

Мадона је прошли мјесец завршила с турнејом наступима у Бразилу од којих је један оборио свјетски рекорд, и сада се усредсредила на снимање биографског филма, пише Индеx.

– Џулија је и даље њен одабир за главну глумицу и остале су у контакту протеклих годину дана. Разговарале су о идејама – каже извор за "The Sun".

– Морамо много радити на одабиру остатка глумачке екипе, организовању снимања и довршавању сценарија, али надамо се почетку снимања у сљедећих 12 мјесеци – додаје извор.

Већ зна и фокус филма

Године 2020., када је биографски филм први пут најављен, Мадона је рекла: “Желим људима пренијети невјероватно путовање на које ме живот одвео као умјетницу, музичарку, плесачицу и људско биће које само покушава пронаћи свој пут у овом свијету.”

– Фокус овог филма увијек ће бити музика. Музика ме одржала на животу. Толико је неиспричаних и инспиративних прича, ко ће то боље испричати него ја – додала је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана