Лука Гуадањино снима римејк “Америчког психа”: Нова верзија култног романа

Б.П.
Лука Гуадањино снима римејк “Америчког психа”: Нова верзија култног романа

ЛОС АНЂЕЛЕС - Италијански редитељ Лука Гуадањино, требало би да за студио “Лајонсгејт” снима нову верзију романа “Амерички психо” аутора Брета Истона Елиса из 1991. године.

Редитељ је у завршним преговорима с филмским студијом, а сценарио за филм написаће Скот З. Бурнс, док ће извршни продуцент бити Сем Пресман, син Едварда Р. Пресмана, продуцента оригиналног филма из 2000. године.

Извори истичу да Гуадањинов “Амерички психо” неће бити римејк постојећег филма с Кристијаном Бејлом у главној улози, који је режирала Мари Харон, већ нова адаптација Елисовог романа. 

Подсјећамо, роман “Амерички психо” прати причу о банкару Патрику Бејтману са Менхетна, који скрива алтернативни психопатски его од својих сарадника и пријатеља док живи двоструки живот у којем скрива да је серијски убица.

Он своје фрустрације и незадовољство искаљује на различитим бескућницима, животињама и људима који му се нађу на путу, попут полицајаца, чувара и домара у својој канцеларији у којој се сакрио након што је убио полицајце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана