“Лоши момци” од данас на редовном репертоару “Синеплекса Палас”: Озлоглашена банда на путу преображаја

Илијана Божић/агенције
“Лоши момци” од данас на редовном репертоару “Синеплекса Палас”: Озлоглашена банда на путу преображаја

БАЊАЛУКА - Нова анимирана акциона комедија “Лоши момци”, на радост најмлађе публике, али и оних старијих, стигла је у биоскопе, а премијерно ће бити приказана данас у 16.45 часова, у “Синеплексу Палас” у Бањалуци.

Ријеч је о остварењу режисера Пјера Перифела које је изашло из студија “Дримворкс анимејшн”. Филм је заснован на серији најпродаванијих књига “Њујорк тајмса” односно на илустрованој новели за дјецу Арона Блејбија.

“Лоши момци” су породични анимирани филм са шармантним и живахним јунацима, животињама које говоре. Сви они су смијешни и паметни на свој начин. Остварење краси свијетао стил анимације, брзе акционе секвенце и хумор. Такође, малишани ће гледајући лоше момке увидјети и неке моралне поуке. Филм је испуњен прелијепим анимираним сликама и топлим бојама.

Публика ће уживати посматрајући крими екипу животињских одметника који ће покушати да одраде најизазовнију превару до сада, односно да постану узорни грађани.

Ипак, нико никада није био тако неуспјешан у покушају да буде добар као ови лоши момци, јер никада није постојало пет пријатеља тако озлоглашених као што су они.

На почетку филма полетни џепарош господин Вук, којем глас даје оскаровац Сем Роквел, сједи у мирном ресторану са господином Змијом који је стручњак за сефове, а којег анимира Марк Мерон. Њих двојица неколико минута расправљају о храни прије него што пређу улицу да опљачкају оближњу банку.

Након тог занимљивог ручка креће акција са остатком екипе, коју чине опуштени мајстор прерушавања господин Ајкула, иза којег је глумац Крејг Робинсон, затим господин Пирана, којег краси кратак фитиљ, а коме глас даје Ентони Рамос и вјешта хакерка оштрог језика госпођа Тарантула, познатија као “мрежа”, коју дочарава Аквафина.

Радња креће од тренутка када је, након година безбројних пљачки и ношења титуле најтраженијих зликоваца на свијету, банда коначно ухваћена. Тада господин Вук склапа договор да их све спаси из затвора. Иако је склопио договор, Вук није намјеравао да га одржи.

Под туторством ментора, професора Мармеладе којег анимира Ричард Ајоади, арогантног али шармантног заморца, “Лоши момци” почињу мисију којом желе да заварају свијет да су се трансформисали.

У међувремену господин Вук почиње да сумња да му истинско чињење добра може дати оно за чим је увијек потајно жудио, а то је да буде прихваћен. Ипак, када нови зликовац запријети граду, публика ће видјети хоће ли господин Вук моћи да убиједи остатак банде да заиста постану добри момци.

Поклањамо улазнице

“Глас Српске” и “Синеплекс Палас” поново награђују читаоце улазницама за нови филм на репертоару. Сви заинтересовани треба да до 11 часова позову број телефона 051/342900, а два најбржа добиће по двије улазнице за филм “Лоши момци”, који је на репертоару данас у 18.45 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана