Кућни биоскоп путем платформе “Мој off”

Танјуг
Кућни биоскоп путем платформе “Мој off”

БЕОГРАД - Љубитељи филмова најновија остварења из свијета кинематографије ће право са биоскопског платна моћи да погледају у удобности свог дома на “Мој off ” платформи, као и филмове који су управо завршили своје биоскопско приказивање или уопште нису нашли своје мјесто на репертоару.

Ослушкујући потребе љубитеља филмова, организатори су осмислили да новонастали онлајн биоскоп живи и ради по систему и концепту правих биоскопа.

Попут одласка у биоскоп, за филмове ће постојати дневна карта, коју ће гледаоци моћи да купе онлајн, као и на благајнама биоскопа.

Самим тим, за све вјерне посјетиоце биоскопа, важиће и “Лојалити” програм. Наиме, “породичне”, “тин”, “филм клуб” и “сениор” картице, којима се обезбјеђују попусти у правом биоскопу и у “виртуелном онлајн биоскопу” ће сваком њеном власнику на “Мој off” платформи обезбиједити одређене повољности.

Чланови “Лојалити” клуба у свом онлајн биоскопу имаће попуст за сваки филм на “Мој off” платформи, али ће свако имати приступ и бази од 12 ексклузивних филмова, које ће бесплатно моћи да погледа сваког мјесеца.

Посебну привилегију оствариће приликом и за вријеме “Онлајн филмског фестивала”, када ће све филмове моћи да гледају потпуно бесплатно.

Захваљујући првом “Онлајн филмском фестивалу” “Мој off”, у сарадњи са “Комбанк двораном”, Мултиплексом “Сине гранд” и Биоскопом “Вилин град”, сада је доступан избор најновијих филмова, који могу да се погледају једним кликом гдје год у Србији и региону.

Директор “Комбанк дворане” Игор Станковић поручује да биоскоп и друга културно-умјетничка, забавна мјеста “треба да постану светилишта и уједно чистилишта, ка бољем и хуманијем животу, којем морамо као друштво да тежимо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана