Комедија у којој глуми Снуп Дог најгледанији филм на Нетфликсу

ГС
Foto: Принтскрин

Гледаоци из свих дијелова свијета провели су више од 63 милиона сати протеклих дана уз главне јунаке нове комедије "Day Shift" у којој главне улоге играју Џејми Фокс и Снуп Дог.

Ријеч је о акционој комедији у режији Ј. Ј. Перија, са сценаријем Тајлера Тајса и Шеја Хатена. Перију је ово дебитантски филм.

Радња филма прати Буда Јаблонског (Џејми Фокс), породичног човјека чији је посао некад био лов на вампире и продаја њихових зуба.

Након што се нађе у тешкој животној ситуацији Јаблонски је присиљен да се врати старом послу. У томе му помаже стари пријатељ Биг Џон Елиот којег глуми Снуп Дог.

Критичари су подијељени

Гледаоци су "Day Shift" на IMDb-ју оцијенили оцјеном 6.1, а критичари су подијељени.

"Филмски еквивалент сликања по бројевима, ово је пуцање по бројевима, убод по бројевима, крварење по бројевима. То осигурава да је и досадан по бројевима", написао је филмски критичар Џефри М. Андерсон.

"Ништа није изненађујуће куда иде овај филм, али је кључно како дотле дође. Фокс и Франко изузетно добро сарађују. Хвала Нетфликсу, ово готово надокнађује The Grey man и 6 Undergroung" написао је критичар Кери Дарлинг, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана