Колеге желе Џонија Депа у шестом дијелу „Пирата са Кариба“

Д.П.
Колеге желе Џонија Депа у шестом дијелу „Пирата са Кариба“

ЛОС АНЂЕЛЕС - Глумац Џони Деп, требао би се обавезно вратити у шести дио чувеног филмског серијала „Пирати са кариба“, сматрају његове колеге из популарне франшизе.

Због дуготрајне судске битке са његовом бившом супругом Амбер Херд, током које га је млада глумица оптужила за емоционално и физичко злостављање, Депов је углед нарушен у јавности, што многе филмске студије чини неспремним да раде са њим.

Први филм у овом серијалу „Проклетство црног бисера“, објављен је 2003. године у режији Горе Вербинског, као комерцијални и критички успјех, а Дизни је одмах почео да размишља о наставцима. Депова улога Капетана Џека Спероуа, обиљежила је серијал, чак му је и донела номинацију за Оскара. Од тада је Капетан Џек дио сваког филма у серији и једини главни лик који није напуштао франшизу.

У недавном интервју Грег Еллис објаснио је зашто мисли да се Депу треба омогућити повратак.

 -Мислим да нови филм мора имати Џека Спероуа, он је лик у којег су се обожаваоци заљубили и он би требао да некако заврши све. На крају се своди на сценарио и причу. Ако је он кључни елемент стварања франшизе вриједне више милијарди долара, није ли то слично као да нема капетана Кирка у  у оргиналним „Звјезданим стазама“ - рекао је Елис.

За сада је студио „Дизни“ јасно ставио до знања да не желе да  познати глумац буде укључен у рад на новом филму о „Пиратима“, али тешко је замислити још један улазак у популарну франшизу без главне звијезде.

аводно, како пишу амерички медији компанија „Дизни“ жели са шестим филмом оживјети серијал, а потом вратити Депа у глумачку екипу, када се слегне прашина у вази са његовим приватним проблемима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана