Ко ће бити нови Џејмс Бонд? У утрци су велика имена

ГС
Ко ће бити нови Џејмс Бонд? У утрци су велика имена

Док се обожаватељи припремају за премијеру новог филма "No Time to Die", гдје ће се Дeниjел Kрeг посљедњи пут појавити у улози Џејмсa Бондa, полако почињу дискусије о томе ко ће замијенити легендарног глумца у улози популарног шпијуна?

Филмски критичари и обожаватељи Џејмсa Бондa већ дискутују о томе који глумац би могао замијенити Крега. У утрци су тренутно велика холивудска имена: Том Харди, Реге-Жан Пејџ, Џејмс Нортон, Сам Хјуган, Идрис Елба, Хенрии Голдинг, Ричард Маден...

Коментаришући ко би га могао замијенити, Крег је изјавио како не би волио да то буде Хју Џекмен. Наиме, када је Крег 2006. године преузео ову улогу, за њу је био заинтересован и Џекмен, а у медијима већ неко вријеме траје задиркивање између глумаца о овој теми, преноси Кликс.

Крег је коментарисао и идеју стварања женског Џејмса Бонда: "Одговор је једноставан. Потребно је писати боље улоге за жене и људе друге боје коже. Зашто би жена требала играти Џејмса Бонда, када је могуће направити женски лик који је једнако добар као Бонд, али је женски".

Већина глумаца који су у разматрању за ову улогу изјавили су како су почаствовани што су уопште узети у обзир те како се радују расплету ситуације и финалном одабиру.

Подсјећамо да "No Time to Die" у домаћа кина стиже 7. октобра 2021. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана