Јелена Мур: Улога у серији "Певачица" донела ми је велику прилику

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Глумица Јелена Мур у новој епизоди видео серијала "Танјуг Рефлектор" открива да јој је улога у телевизијској серији "Певачица" донијела велику прилику да игра изузузетно комплексан лик који пролази кроз широк дијапазон промјена.

Јелена Мур је млада талентована глумица која се великим успјехом оживљава Емилију, супарницу Милице Павловић у серији "Певачица".

Мур наглашава да је велика одговорност бити у специфичном телевизијском пројекту.

"Први пут имамо фузију различитих жанрова у оквиру једног пројекта. Све то је захтевало од мене да стилизујем свој глумачки ангажман. Верујем да сам се снашла у хипер-реализму који доминира у серији. Цела екипа је поносна због урађеног пионирског посла у сфери телевизијске продукције", казала је Мур.

Сарадња са пјевачицом Милицом Павловић која игра једну од улога у серији је према ријечима Јелене Мур била веома садржајна.

"Милица је веома добро разумела да је нова у нашем послу. Говорила је да је спремна да учи и веома професионално је приступила целом пројекту. Све нас је одушевила", казала је Мур.

Како каже, пјевачке дионице у серији спремала по личном осјећају.

"Посматрала сам певаче у својој непосредној околини. Истраживала сам тензију јавног наступа. Схватила сам да певачи имају изузетну слободу пред публиком. Слободу коју људи који се не баве тим послом немају. То ми је донело нову идеју о личном и професионалном самопоуздању", казала је Мур.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана