Један од главних глумаца "Peaky blindersa" открио зашто је напустио серију

б92
Foto: инстаграм

Крајем марта је почела да се емитује шеста сезона популарне серије "Peaky blindersa", а тек сада се сазнало зашто је Џон Кол, који је глумио Џона Шелбија напустио овај пројекат.

Џо Кол глумио је Џона Шелбија у гангстерској драмској серији смЈештеној на улице Бирмингема 1920-их. Али, звезда гангстерског света открила је да је напустио серију, јер је то заправо био “шоу Килијана Марфија” и да он у својој улози никад није досегао пуни капацитет.

Марфи глуми главног лика, Томија Шалбија у популарној криминалистичкој драми, чију шесту сезону управо емитује ББЦ. Џо је за Метро рекао:

"Са “Пеакy Блиндерсима” никад нисам изашао из оквира. То је стварно био Килијанов шоу, нисам више желео да будем део тога", рекао је он.

Ипак, Кол није одустао од гангстерских серија. Пошто је прочитао синопсис и прву епизоду серије "Гангс оф Лондон", схватио је да би то могло бити нешто посебно и одлучио да се пријави за улогу главног лика Шона који је у потрази за људима који су убили његовог оца, наркобоса Фина Валаса.

Дефинитивно ће бити филма "Пеакy Блиндерс", ево и када

Провео сам последњих неколико година одбијајући серије повезане с бандама јер када једна таква серија добро прође, нуди вам се доста сличних серија. Заправо сам одлучио да напустим “Пеакy Блиндерс” јер сам желео да истражим нове путеве, нове ликове и нове приче – рекао је глумац.

За разлику од "Пеакy Блиндерса”", Џо је признао да серију “Гангс Оф Лондон” види као прилику да покаже шта он и остатак глумачке екипе могу да учине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана