Изашао први трејлер за нови филм Хју Џекмена

Digital Spy
Foto: YT

Касно синоћ објављен је први трејлер за надолазећи филм Хју Џекмена и Лауре Дерн, ишчекивани материјал носи назив "Син".

Филм је написао Флориан Зелер и први је пројект Оскаром награђеног сценаристе након "Оца". Зелер је написао сценарио заједно с британским драматичарем Кристофером Хамптоном, који је такођер био косценарист "Оца".

У надолазећем филму глуме Џекмен, Дернова, Ванеса Кирби и Зен Мекграт. Придружује им се легендарни Сер Ентони Хопкинс, који се поновно ујединио са Зелером у драми, а претходно је освојио Оскара за најбољег глумца за своју улогу у "Оцу".

Џекмен глуми Питера, оца који се бори са својом прошлошћу док се његов проблематични син тинејџер Николас (Мекграт) усељава двије године након развода од бивше супруге Кејт (Дернова).

Према синопсису, Николас је "узнемирен, дистанциран и љут, мјесецима изостаје из школе. Питер настоји бити бољи отац, покушавајући помоћи свом сину с интимним и инстинктивним тренуцима породичне среће. Али тежина Николасовог стање поставља породицу на опасан курс."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана