Изашао први тизер трејлер за филм "Елвис"

Б.П.
Foto: ФотоПромо

ЛОС АНЂЕЛЕС-Редитељ Баз Лурман подјелио је нови тизер трејлер за предстојећи биографски филм "Елвис", у којем Остин Батлер игра Прислија, а Том Хенкс глуми његовог менаџера пуковника Тома Паркера.

Детаљи радње биографског филма о краљу рокенрола, који стиже у биоскопе 24. јуна, помно су чувани од прве најаве пројекта 2019. године. И очигледно је да су многе појединости још увијјек у тајности. У трејлеру се углавном налазе краљева леђа, са довољно окретањем кукова, карактеристичних покрета ногу  и препознатљивих костима да би лик био јасан.

-Само морам да максимално искористим ову ствар док могу. Ово би могло да се заврши у трен ока – чујемо Елвисов глас у снимку од 15 секунди, који је Лурман ("Велики Гетсби", "Мулен Руж") објавио на свом твитеру, док комплетан трејлер излази сутра.

У свом твиту, Лурман је користио хештајг #ТЦБ, референцу на име Елвисовог бенда и пјевачев мото"Taking Care of Bussines “ а на Остинову ролу легенде рок музике имао је само похвале.

-Тренирали смо темељно за глумцем који би могао да дочара јединствене природне покрете и вокалне квалитете ове звјезде без премца, али и унутрашњу рањивост умјетника. Батлер је мање познати глумац, бар за сада али игра легендарног музичара као да је рођен за ову ролу-рекао је Лурман..

Снимање Елвиса није прошло без изазова. Продукција је прекинута у марту 2020. након што је Хенкс оболео од ковида, док је био у Аустралији, гдје се филм снимао.

Глумац и његова супруга Рита Вилсон били су међу првим забављачима који су открили позитивну дијагнозу када је пандемија кренула, а њих двоје су били у карантину двије недјеље у Аустралији прије него што су се вратили у САД. Пандемија је одложила рад на филму за шест мјесеци, а Хенкс је могао да се врати у Аустралију и настави снимање у септембру 2020.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана