Хит серија “Кишобран академија” се враћа на “Нетфликс! (VIDEO)

Бранислав Предојевић
Хит серија “Кишобран академија” се враћа на “Нетфликс! (VIDEO)

ЛОС АНЂЕЛЕС - Стриминг див “Нетфликс”, премијерно је приказао трејлер за четврту и посљедњу сезону “Кишобран академије", која ће премијерно бити приказана 8. августа на сервису.

Редовни чланови глумачке екипе Елиот Пејџ, Том Хопур, Дејвид Кастанеда, Еми Рајвер-Лампмен, Роберт Шихен, Аидан Галагер, Џастин Х. Мин, Риту Арја и Колм Фиоре се враћају, а придружују им се Ник Оферман, Меган Мулели и Дејвид Крос уфиналу.

Сценариста Стив Блекмен, који је водио серију од самог почетка, враћа се као извршни продуцент и главни сценариста. Засновано на серији стрипова коју је креирао и написао Џерард Вај, трећа сезона је премијерно приказана 2022. године и  заузела је позицију број 1 на “Нетфлиxовој”седмичној ТВ листи на енглеском језику са 124,5 милиона прегледаних сати. Провео је пет седмица у Топ 10 а све три сезоне су освојиле шест номинацијаза “Еми”.  

Финална сезона стиже у скраћеној верзијиса шест епизода за разлику од десет епизода у три претходне сезоне. Ствари почињу у обновљеном свемиру са браћом и сестрама који су изгубили своје моћи док нова верзија Реџиналда и његове васкрсле супруге Ебигејл владају градом. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана