Глумац Роберт Патинсон изабрао омиљене Бетмен стрипове VIDEO

Б.П.
Глумац Роберт Патинсон изабрао омиљене Бетмен стрипове VIDEO

ЊУЈОРК-У новом броју магазина "Den Of Geek ", који је у великој мјери посвећен новом филму "The Batman ", редитеља Мета Ривса, са Робертом Петинсоном у главној улози, наведено је који стрипови су инспирисали радњу филма, као и они наслови које је Роберт Петинсон означио као њему омиљене.

Глумац је изабрао пет наслова између којих су "Лудница Аркам" Гранта Морисона, "Бетмен: Проклети" Брајана Азарела, "Бетмен: Рођење демона", "Бетмен: Шаман" и "Бетмен: Човек који пада" Дениса О’Нила, као наслове који су му помогли да уђе у ментални склоп Бетмена.

Петинсон је посебно уживао у стрипу "Бетмен: Проклети", истичући да је разлог чињеница да се током приче Бетмен преиспитује да ли је он уопште човјек. Ови наслови су доста хваљени од стране критике, али и доста неуобичајени у поређењу са причама које аутори бирају када раде на Бетмен филмовима. 

Наслови које је режисер Мет Ривс одабрао као инспирацију за наратив филма су Милерова "Година Прва", "Дуга ноћ вјештица" Џефа Леба, "Бетмен: Его" Дарвина Кука и "Бетмен: Година нулта" Скота Снајдера. Нови филм о човјеку шишмишу има премијеру 1. марта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана