Глумац из серије "Игра судбине" ради као курир

Telegraf
Foto: Instagram

Брат глумца Аммара Мешића, Дени Мешић постао је дио екипе нове, треће сезоне серије "Игра судбине", а сада је у једном интервју открио да поред глумачког позива у слободно вријеме ради у курирској служби.

Како каже, овај посао веома му је помогао да сазри како као особа, тако и као глумац.

“Ја и сада радим. Запослен сам у удружењу драмских умјетника гдје се бавим и продукцијом, водим драмске радионице, а и курир сам. То ми је помогло да сазрим као глумац и као особа. Мислио сам да никада у животу нећу имати везе са папирологијом и сличним чудесима, а сада је и то постало дио мог посла. Схватио сам да је живот сложенији него што сам вјеровао”, испричао је Дени Мешић за "Хелло", који се због посла из Сарајева преселио у Београд, а како каже, на гужву у нашој престоници се још увијек није навикао.

“Збуњује ме гужва. Имам осјећај да стално морам негдје да журим како бих стигао на вријеме. У Сарајеву за пола сата хода можеш да стигнеш гдје год пожелиш. Тамо још постоји обичај да ти неко у пола пет пошаље поруку "хоћемо ли на кафу" и да је пијете већ у пет. Овде то није могуће”, рекао је Дени.

Иначе, Дени и Аммар имају још једног брата Дина, који живи у Њемачкој.

“Дино је у Њемачкој, ради као конобар и живи боље од нас. Додуше, играо је у неколико представа аматерског позоришта у Пријепољу. Било му је занимљиво, али не толико да би кренуо нашим путем”, испричао је Аммар Мешић за поменути медиј.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана