Гдје је и како сада изгледа глумац Јасмин Гељо?

GS
Foto: YouTube

Јасмин Гељо је засмијавао цијелу Југославију као Мима Шиш, трудница koja се пријављује на аудицији и жели да постане глумица.

Осамдесетих и деведесетих година прошлог вијека цијела Југославија је уживала у представама аудиција у којима група урнебесних ликова показује свој таленат на академији за глуму.

Један од кандидата, тачније кандидаткиња, била је Мима Шиш, која је два пута (у Аудицији 1 и Аудицији 2) покушала да успије на великом платну.

Миму је играо глумац Јасмин Гељо.

Он годинама живи у Канади, гдје је имао прилике да упозна и сарађује с великим бројем свјетских фаца. Међу анегдотама које је препричавао јесте она када је једне прилике залупио врата испред носа Кетрин Зити Џоунс, глумици и супрузи славног Мајкла Дагласа с којим је у пријатељским односима.

- Долази Мајкл Даглас и куца ми на врата, а са њим стоји његова жена Кетрин. Ја отворим врата и кажем - изволите. Он ми каже 'само сам хтио да те упознам са својом женом', а ја кажем - немам сад времена и затворим врата. Након три-четири секунде отворим врата, они ме гледају у чуду, те ја кажем 'шалим се, шта вам је'. Стално ја правим те будалаштине, а они су то супер схватили. Они су врло једноставни људи - испричао је Гељо у емисији "Уна дуе тре".

Јасмин Гељо је прије седам година у Канади номинован за улогу "најбољи глумац", и играо је у хит серији "Шит Крик".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана