Филм снимљен 2015. биће приказан тек 2115. године

Sputnik
Foto: printscreen

Џон Малкович и Роберт Родригез снимили су филм који ће бити приказан тек за 100 година.

Радња филма, прикладног наслова „100 година“, смјештена је у садашњост, али ће он бити приказан тек 18. децембра 2115, према писању портала Ио9.
Ради се о добро смишљеном маркетиншком трику у којем је марка коњака „Луј XIII“ ангажoвала познатог мексичког редатеља Роберта Родригеза за амбициозни умјетнички експеримент снимања филма који ће стотину година боравити иза непробојног стакла.

Бројеви нису случајни, сто година је период који протекне између пуњења „Луја XIII“ и пуштања у продају те драгоцијене боце којој је просјечна цијена око 3000 долара. У склопу ове луксузне рекламе ангажована је глумачка звијезда Џон Малкович.
 
Никакви детаљи ни о филму ни радњи нису изишли у јавност, осим три тизера који су реклама за „Луј XIII“, смјештена у три различите варијанте будућности.

Кад је пројект први пут представљен, било је неколико опција о томе што ће бити будућност. Невјероватно висока технологија, компјутеризоване верзије свијета, повратак природи, полуурушена цивилизација, а онда је постојала ретро будућност каква је замишљана у научној фантастици ‘40-их или ‘50-их“, рекао је Малкович.

Као дио промоције филма „Луј XIII“ ће подијелити 1000 металних улазница које ће омогућити потомцима приматеља да виде пројекцију филма „100 година“ за 100 година

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана