Филм “Недеља” вечерас премијерно у “Синеплексу Палас” VIDEO

Приредила: Илијана Божић
Филм “Недеља” вечерас премијерно у “Синеплексу Палас” VIDEO

БАЊАЛУКА - Филм “Недеља”, који приказује живот једног од најомиљенијих пјевача на овим просторима Џеја Рамадановског, рађен у режији Немање Ћеранића, премијерно ће бити приказан вечерас од 20 часова у бањалучком “Синеплексу Палас” уз присуство дијела глумачке и ауторске екипе.

Филм је почео да обара рекорде са више од 100.000 гледалаца за само пет дана приказивања, саопштили су продуценти, а након свечане премијере, која је прије неколико дана одржана у Београду, посјећеност у биоскопима широм Србије и Црне Горе свакодневно расте.

Након премијерног приказивања у Бањалуци “Недеља” ће од сутра бити на редовном репертоару “Синеплекса Палас”.

Филм “Недеља” инспирисан је истинитим догађајима, а доноси причу о Џеју од његове најраније младости па до великог успјеха који је остварио. Иако није имао лако дјетињство, које је провео углавном на улици или у поправном дому, Џеј је успио заузети своје мјесто на музичкој сцени и кроз пјесме постати дио живота многих генерација.

Филм је настао по идеји продуцента Владана Анђелковића и сценаристе Стефана Бошковића.

Џеја игра Хусеин Алијевић Хуса, пјевач групе “Бит стрит”, а публика ће имати прилику да види како је изгледао живот једног од најпопуларнијих пјевача, али и да види на који начин су догађаји и људи из дјетињства и ране младости обликовали његов животни пут.

Филм “Недеља” такође приказује и дух Дорћола седамдесетих и осамдесетих година прошлог вијека, али и транзицију у деведесете. Ријеч је о остварењу које доноси и причу о пријатељству и успјеху у којем се прожимају елементи акције и драме. Један од најупечатљивијих момената је Џејев сусрет са Марином Туцаковић, коју у филму глуми Милица Јаневски. Марина Туцаковић је написала неке од највећих Џејевих хитова као што су “Животе, жено без морала”, “Недеља”, “Зар ја да ти бришем сузе” и многе друге. Дигла је Џеја у звијезде и била је веома важна у његовом животу.

Ово остварење након премијере у “Паласу” стиже и у биоскопе у културним центрима широм Републике Српске.

Глумци

Поред Хусеина Алијевића и Милице Јаневски, глумачку екипу чине и Марко Јанкетић, Алексеј Бјелогрлић, Ана Пиндовић, Златан Видовић, те Маша Ђорђевић. Ту су и Јово Максић и Бајрам Северџан, Нела Михаиловић и многи други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана