Филм "Једини излаз" приказиваће се на чак три континента

Танјуг
Foto: принтскрин

БЕОГРАД - Филм "Једини излаз", чију продукцију потписују Телеком Србија и продукцијска кућа -Станковић & синови", биће пласиран на тржишта Сједињених Америчких Држава, Шпаније и Јужне Кореје, саопштили су из Телекома Србије.

За интернационалну дистрибуцију филма заслужна је компанија Фиж-е-мотион из Беча.

На овај начин, филм режисера Дарка Николића биће доступан милионима љубитеља седме уметности широм свијета, а компанија Телеком Србија још једном је потврдила несумњиви квалитет у изради серија и филмова.

"Чињеница да се међународни дистрибутери све чешће интересују за остварења у продукцији Телекома Србија, потврђује да правимо изузетно занимљив и квалитетан садржај на који смо сви поносни. Оваква признања мотивишу нас да и у наредном периоду наставимо да померамо границе и освајамо нова филмска тржишта широм света", рекао је генерални директор компаније Телеком Србија, Владимир Лучић.

"Једини излаз" је психолошки трилер, чија је радња смјештена у главном граду Србије.

Шест година након што јој је муж, чувени београдски адвокат, страдао у пожару, Ана Колар (Анђелка Прпић) добија информације, које доводе у питање све што је мислила да зна о трагедији, али и о својој породици.

Паралелно, изненадна смрт најбољег друга његове ћерке, увлачи инспектора Дејана Штрпца (Љуба Бандовић) у ланац злочина, који почиње мистерозним нестанком младе адвокатице од прије шест година.

Док све ради против њих, двоје јунака започињу заједничку потрагу за истином, која их суочава са мрежом лажи, уцена и убистава, али и мрачним тајнама из сопствене про?лости.

Филмом "Једини излаз", компанија Телеком Србија наставила је и у 2022. години да крчи пут до интернационалних тржишта, будући да је крајем прошле године, омогућила да серију "Државни службеник" погледа око 30 милиона Бразилаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана