Филм “Аргајл - Супер шпијун” стиже у биоскопе

Б. П.
Филм “Аргајл - Супер шпијун” стиже у биоскопе

БАЊАЛУКА - Нови филм британског режисера Метјуа Вона под називом “Аргајл - Супер шпијун” стиже данас премијерно у домаће биоскопе.

У питању је шпијунски трилер који мијења перцепцију стварности и поглед на свијет у којем нека од најбољих и најзвучнијих имена Холивуда дијеле оригиналне кадрове на великом платну, увлачећи публику у свој измаштани свијет пун страсти, ризика и игре на живот или смрт.

Брајс Далас Хауард је Ели Конвеј, повучена списатељица серијала шпијунских бестселера, за коју је идеално вече оно проведено код куће, уз компјутер и са мачком по имену Алфи. Када заплет из њених измишљених књига, у вези са тајним агентом Аргајлом и његовом мисијом да раскринка свјетско шпијунско удружење, почне да одражава тајне акције шпијунске организације из стварног живота, мирне вечери код куће постају ствар прошлости. Заједно са Ејданом (Сем Роквел), шпијуном алергичним на мачке, Ели (која носи свог љубимца у ранцу) јури широм свијета како би била корак испред убица, док граница између њеног измишљеног свијета и реалности почиње да блиједи. У филму глуме и Хенри Кавил, Џон Сина, Аријана де Бос, Дуа Липа, Брајан Кранстон и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана