Емитовање серије “Адвокадо” почиње у понедјељак: Борба обичног човјека прожета хумором и апсурдом

Приредила: Миланка Митрић/агенције
Емитовање серије “Адвокадо” почиње у понедјељак: Борба обичног човјека прожета хумором и апсурдом

БЕОГРАД - “Адвокадо” је нова серија у режији Николе Пејаковића Коље и Саше Хајдуковића коју ће гледаоци од понедјељка имати прилику премијерно да погледају на првом програму Радио-телевизије Србије.

Овај ситком рађен је у продукцији РТС-а и “Босонога” продукције, а главне улоге тумаче Љубомир Бандовић, Никола Пејаковић Коља, Бранка Катић, Мира Бањац, Јасна Ђуричић и Мирјана Карановић.

Серија прати различите необичне ситуације двојице главних ликова - Бране и Белог, које глуме Пејаковић и Бандовић, а који се, како су раније навели продуценти, у потрази за бољим животом стално, изнова налазе у непредвиђеним ситуацијама које су прожете нотама апсурда и хумора.

- Бранин најбољи пријатељ Завиша Трулић Бели предложи му да професионалну вештину из суднице искористи и за зачетак филмске каријере. Страна филмска продукција дошла је да снима у нашој земљи, а Бели има праву информацију о томе када ће бити аудиција. Брана се противи тој идеји. Он живи са мајком, тетком и баком. Бели дође на ручак код Бране и његове породице. На ручку Бели открије да је Брана у детињству похађао драмску групу. Убрзо Бели саопшти Брани да га је пријавио на аудицију за филм - стоји у најави ове серије, чијих првих неколико епизода је раније премијерно емитовано на 11. Фестивалу драма и серија ФЕДИС.

Продуценти су најавили да је “Адвокадо” несвакидашња серија која ће донијети освјежење на мале екране.

- Хумор је одраз стања једног народа, одраз његових највећих проблема и радости. Баш из тог разлога серија “Адвокадо” циља на све становнике овог поднебља као и на непрестану борбу обичног човјека да нешто конкретно промијени у свом животу - рекао је раније глумац и сценариста Никола Пејаковић Коља.

Серија ће бити емитована сваког радног дана од 20 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана