Џенифер Лоренс: Игре глади нису љубавна прича

Танјуг
Џенифер Лоренс: Игре глади нису љубавна прича

Америчка глумица Џенифер Лоренс каже да, за разлику од "Сумрака" и "Предивних створења", филм "Игре глади" није љубавна прича.

У интервјуу који је дала француским медијима у Паризу, гдхе промовише други наставак популарне научнофантастичне акционе драме, 23-годишња глумица је навела да иако љубав постоји између главних јунака, она није главна тема филма.

"Иако није политички филм, 'Игре глади' има ширу потку и осликава савремено доба. Посебно јаз који раздваја богате и сиромашне и страхове младих генерација које расту у свухету у рату", казала је млада Оскаровка.

На питање шта јој је било најтеже на снимању, Лоренс је рекла да је то била сцена са бухесним мајмунима.

"Провели смо недхељу дана у мочвари симулирајући борбу са невидљивим животињама. Свако од нас је добио по неколико бројева и сваки пут када би неки од тих бројева био прозван, морали смо да задајемо ударце, да се плашимо, скачемо, трчимо... Након четири дана, почела сам да смишљам оправдање како бих избхегла снимање", навела је уз осмухех глумица која у филму тумачи главну јунакињу, Кетнис Евердин.

На питање шта је освајање Оскара, ког је добила за филм "И у добру и у злу", промхенило у њеном животу, Лоренс је одговорила да добија боља сценарија и да људи које цухени и којима се диви сада знају за њу.

"Али ништа се није промхенило у мом приватном животу: бити глумица је само посао. Чудан посао, али ипак само посао", додала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана