Други (глумачки) живот Мајкла Џеј Фокса

Aгенције
Други (глумачки) живот Мајкла Џеј Фокса

Након дугачког периода одсуства у Америци је све спремно за велики повратак глумца Мајкла Џеј Фокса, који се враћа на телевизију сопственом емисијом, а послије 26 година поново се нашао и на насловној страници магазина Rolling Stone.

Глумац се непосредно након што му је установљена Паркинсонова боолест прије 22 године скоро потпуно повукао из јавности, а у новом броју магазина Rolling Stone прича о периоду у коме се борио против болести и како се осjећао када му је доктор саопштио да се још највише 10 година може бавити глумом, прије него што ће га болест потпуно савладати.

Фокс очигледно није мислио тако па се ових дана спрема за свој тријумфални повратак сопственом телевизијском серијом на каналу NBC, "The Michael J. Fox Show".

У опширном интервјуу који је тим поводом дао између осталог је и рекао:

"Људи су ме питали, да ли заиста желим то и да ли сам способан да се са тиме изборим, а ја сам им одговорио да нисам сасвим сигуран, али да имам за то прилику и желим да покушам. С друге стране не налазим се пред таквим изазовима сваког дана и сматрам да би моје поновно глумачко ангажовање могло на неки начин да ме оснажи и охрабри. Вjерујем да би ми то помогло да се са свим тешкоћама носим још успjешније", рекао је глумац.

Он је такође рекао да не сматра да су симптоми његове болести за њега претерано узнемирујући, али разумије да други људи вјерују да је то тако.

"Људи ми прилазе и видим тугу и страх у њиховим очима, то се на неки начин одражава и на њихов живот, а заправо не виде праву ствар. Не виде како се осјећам, а ја се осјећам добро! Међутим људи су уплашени. Дао сам интервју Лерију Кингу прије извесног времена који је био све само не уобичајен и тада сам схватио да је то било први пут да сам разговарао са њим од када ми је установљена болест. Видио сам да је био страшно уплашен. Тако да ћу убудуће морати да схватим да ће људи прије него што ступе у контакт са мном прво морати да изанализирају оно кроз шта сам прошао. А онда ће након одређеног времена схватити да је мој живот такав какав јесте и да је то ствар са којом морам сам да се изборим", рекао је Мајкл Џеј Фокс у исповести за Rolling Stone.

Прва епизода телевизијске серије "The Michael J. Fox Show" биће емитована 26. септембра на америчкој телевизијској мрежи NBC.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана