Ђуричко у серији "Stranger things" - српски глумац у улози руског шверцера

ГС
Foto: Агенције

Објављен је трејлер за четврту сезону серије "Stranger things".

У домаћим медијима одјекнуло је име Николе Ђуричка када је популарни амерички стриминг сервис, Нетфликс, објавио имена нових глумаца у четвртој сезони хит серије, међу којима је управо он.

Ријеч је о научнофантастичном хорор остварењу у којем ће славни српски глумац играти руског шверцера по имену Јуриј, који воли новац, лоше вицеве и хрскави путер од кикирикија.

Бројна питања остала су отворена након краја посљедње сезоне. Све загонетке требало би да буду ријешене у четвртом наставку "скајфај" хорора, или се барем фанови надају да ће бити, преноси Мондо.

Сада је коначно објављен и трејлер за сезону коју је публика широм свијета нестрпљиво ишчекивала!

Подсјетимо, Ђуричко је још у претходне године открио да је добио улогу у новој сезони серије, али није смио да открива више детаља.

"Не смијем ништа да откривам, никакве детаље, јер сам под тешким уговором, сем да се похвалим да је радим. Не смијем мајци рођеној да испричам. Могу да кажем да је улога онако пристојна, средња је, није ни најмања на свијету, а није ни огромна. Заиста сам срећан, лијепа је и упечатљива улога, маркантна, одговара мени и мом сензибилитету. Некој мојој палети изражајних могућности", рекао је прољетос популарни српски глумац у подкасту Агеласт.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана