“Дивљи робот” стиже у биоскопе: Дирљива екранизација књижевног бестселера

Б.П.
“Дивљи робот” стиже у биоскопе: Дирљива екранизација књижевног бестселера

ЛОС АНЂЕЛЕС - Студио “Дримвокс” премијерно је представио завршни трејлер за надолазећу адаптацију награђиваног бестселера Питера Брауна “Дивљи робот” који у биоскопе стиже 27. септембра.

Нови трејлер долази након фестивалских премијера филма, гдје је добио изузетно позитивне критике уз врло добре реакције публике. Епска авантура прати путовање робота под именом Розум јединица 7134 или скраћено Роз, који је доживио бродолом на ненасељеном острву. Он мора научити да се прилагоди суровом окружењу, постепено изграђујући односе са животињама на острву и постајући усвојитељ групе гушчади без родитеља.

Глумачка постава филма укључује Лупиту Нијонго као робота Роз, Педра Паскала као лисицу Финка, Катарину О'Хара као опосума Пинктејла, Била Најта као гуска Дуговрата. Ту су још и Кит Конор као гушчић Брајтбил, Стефани Хсу као  један робот по имену Вонтра, заједно са улогама Марка Хамила, Мата Берија и Винга Рејмса. Филм је написао и режирао Крис Сандерс (“Како издресирати змаја”, “Лило и Стич”).

Први пут објављена 2016, илустрована књига за основношколце “Дивљи робот” писца Питера Брауна постала је глобални феномен, попевши се на прво мјесто на листи бестселера “Њујорк тајмса”. Књига је од тада инспирисала трилогију која сада укључује “Дивљи робот бјежи” и “Дивљи робот штити”. Браунов рад на серијалу “Дивљи роботи” и на другим бестселерима донио му је бројне награде и признања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана