“Дина: Пророчанство”: Сестринство у борби за спас човјечанства

Б.П.
“Дина: Пророчанство”: Сестринство у борби за спас човјечанства

ЛОС АНЂЕЛЕС - Стриминг сервис “Макс” премијерно је представио први трејлер за надолазећу серију од шест епизода “Дина: Пророчанство”, која ће премијерно бити приказана ове јесени.

Остварење долази из пространог књижевног свемира који је створио познати писац Франк Херберт, а прича је смјештена 10.000 година прије успона Пола Атреида, слободњачког месије и будућег цара.  Серија “Дина: Пророчанство” прати двије сестре Харконен док се боре против снага које пријете будућности човјечанства и оснивају легендарну религиозну заједницу која ће постати позната као Бене Џесерит. Прича је инспирисана романом “Сестринство Дине”, који су написали Брајан Херберт и Кевин Ј. Андерсон, као приквел прича серијала “Дина”.

Глумачку поставу чине: Емили Вотсон, Оливија Вилијамс, Травис Фимел, Џоди Мај Маy, Марк Стронг, Сара-Софија Боузнина, Џош Хистон, Едвард Дејвис и други. Алисон Шапкерје креатор и извршна продуценткиња, Дијана Адему-Џон развијала је серију, док је Ана Форстер режирала више епизода. Трејлер долази уочи стриминг пуштања филма “Дина: Други дио” који ће на “Макс” стићи 21. маја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана