Дел Бој се враћа на мале екране

GS
Foto: Arhiva

Сер ​Дејвид Џејсон који је отјелотворио лик легендарног Дел Боја, враћа се на мале екране овог Божића у специјалу Мућки, који је рађен за "Channel 5".

Често оцијењен као највећи британски ситком свих времена, серија је препуна мноштва божићних специјала, укључујући легендарну епизоду "Time on our Hands" у којој су Тротерови коначно постали милионери.

Сада се Џејсон враћа на наше екране с посебним документарним филмом, "The Story of Only Fools and Horses at Christmas", гд‌је ће говорити о мноштву култних празничних епизода.

Поврх тога, сам Дел Бој ће одабрати своју најбољу божићну епизоду у специјалу, а придружиће му се још неколико других који су нам донијели Мућке.

Биће то посебно приказивање од 90 минута кроз свечану историју серије, док ће према "The Suny" бити укључена и гомила славних обожавалаца серије.

Мућке су завршиле заувијек прије 20 година, заокруживши ствари божићним специјалом из 2003. "Sleepless in Pecham".

Од тада све што смо имали од Тротерса је био кратки специјал прије девет година с Дејвидом Бекамом, гд‌је су Родни и Дел лагано изиграли славног бившег фудбалера.

Нажалост, мало је вјероватно да ћемо имати право окупљање у серији јер је према "Метроу", Николас Линдхурст (Родни Чарлтон (није Хестон него фудбалски клуб) Тротер) рекао да "не могу" због смрти сценаристе Џона Саливана и низа класичних чланова глумачке поставе, наводи "LADBible".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана