Да ли имамо новог Бонда?

Г.С.
Да ли имамо новог Бонда?

Ко ће наслиједити Данијела Крејга и преузети улогу Џејмса Бонда још није познато, фанови сада већ постају нестрпљиви, а кладионице предвиђају...

Обзиром на то да је отпуштен из франшизе Супермена, све су веће шансе да глумац Хенри Кавил поново заигра улогу суперхероја и постане тајни агент 007.

Очекивало се да ће популарни британски глумац поново обући одјело "човјека од челика" за још један ДЦ филм, али изгледа да продуценти и даље желе млађег глумца у улози Супермена. У ствари, Кавил је чак одустао од главне улоге у Нетфликовој серији "Вјештац" да би поновио своју улогу легендарног суперхероја.

У изјави објављеној на свом Инстаграму, Кавил је рекао да је имао састанак са шефовима студија ДЦ Џејмсом Ганом и Питером Сафраном, и тада је сазнао да ипак неће играти Супермена.

"Након што су ми из студија рекли да још у октобру најавим повратак, ова вијест ми није пријала, али такав је живот" написао је Кавил.

Рекао је да поштује "смјену страже" и пожелио продуцентима пуно среће у наставку франшизе. Обраћајући се својим фановима, Кавил је нагласио да је "његово вријеме ношења огртача прошло, али је Супермен још увијек ту."

Након његове објаве, шансе да управо он постане слиједећи Бонд су се повећале. Према кладионичарима, Арон Тејлор Џонсон остаје фаворит за ту улогу, али је Кавил сада на другом мјесту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана